spisekunst.dk

Spinatpandekage-ruller - Opskrift på frokost,middag,vegetarisk

Spinatpandekage-ruller

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Spinatpandekageruller er den nemme opskrift, der vil få dine smagsløg til at danse! Fyldt med en cremet spinatblanding og rullet til perfektion, er disse pandekageruller en hurtig og lækker løsning til både hverdag og fest. Prøv denne danske favorit med et twist og overrask dine gæster!

Ingredienser

100 gram
Æg(store)
2 stk
Mælk(helst sødmælk)
300 ml
Frisk spinat(kan erstattes med frossen spinat, optøet og drænet)
250 gram
Løg(finthakket)
1 stk
Hvidløg(finthakket)
1 fed
Fløde(piskefløde for en rigere smag)
200 ml
efter smag
til stegning

Fremgangsmåde

1

Lav pandekagedejen ved at piske mel, æg og mælk sammen i en skål, indtil dejen er glat og uden klumper.

5 minDejen skal være jævn og glat uden klumper
2

Opvarm en pande over middel varme og smelt lidt smør. Hæld en lille mængde dej på panden og fordel den jævnt for at lave en tynd pandekage. Steg i 1-2 minutter på hver side, indtil de er let gyldne. Gentag med resten af dejen.

15 minmiddelPandekagerne skal være let gyldne og nemme at vende
3

Sautér løg og hvidløg i lidt smør på en pande over middel varme, indtil de er bløde og gennemsigtige.

5 minmiddelLøgene skal være bløde og duftende
4

Tilsæt spinaten og sautér, indtil den er faldet sammen. Tilsæt fløde og lad det simre, indtil blandingen er cremet. Smag til med salt og peber.

10 minmiddelSpinatblandingen skal være cremet og ensartet
5

Fordel spinatfyldet jævnt på hver pandekage, rul dem sammen, og server straks.

5 minPandekagerne skal være varme og fyldet jævnt fordelt

Kommentarer

Mads

Spinat og pandekager? Det lyder som en vild kombination, men det smagte faktisk godt! Jeg tilføjede lidt chili for at give det lidt mere schwung. Min kæreste syntes, det var for meget, men jeg elsker lidt krydderi!

★★★★
Lene

Jeg lavede disse til mine børn, og de blev helt vilde med dem! De spurgte, om vi kunne få spinatpandekager hver dag. Måske lidt for meget af det gode, men det er en sejr, når børnene spiser grønt!

★★★★★
Jens

Jeg glemte at købe fløde, så jeg brugte lidt mælk i stedet. Det blev ikke lige så cremet, men stadig godt. Næste gang skal jeg huske indkøbslisten!

★★★★★
Sofie

Jeg prøvede at lave disse til en frokost med veninder, og det blev en succes! Vi lo så meget, da jeg forsøgte at rulle pandekagerne, og de gik i stykker. Men smagen var der, og det er det vigtigste!

★★★★
Peter

Jeg er ikke så vild med spinat, men jeg prøvede alligevel. Det var okay, men jeg tror, jeg vil prøve med noget andet næste gang. Måske svampe eller noget?

★★★★★
Mette

Disse spinatpandekage-ruller er perfekte til madpakken!

★★★★★
Lars

Jeg tilføjede lidt frisk citronsaft til fyldet - det gav en skøn smag!

★★★★
Camilla

Disse spinatpandekage-ruller var et hit til vores skovtur!

★★★★★