Skyrdip på 5 minutter: Friskheden, du ikke vidste, du manglede! Denne nemme opskrift på skyr med friske urter som dild, purløg og persille er en smagsbombe, der gør enhver snack til en fest. Prøv denne hurtige og lækre dip, der vil få dine gæster til at spørge efter opskriften!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kom skyren i en skål.
Tilsæt den fint hakkede dild, purløg og persille til skyr.
Rør citronsaft og salt i blandingen.
Server dippen med det samme eller lad den trække i køleskabet i 30 minutter for en mere intens smag.
Kommentarer
Skyrdip med friske urter? Det lyder som noget, jeg kan lave til vores næste hyggeaften. Men 2 spsk dild? Det er jo næsten som at lave en dildsuppe! Jeg tror, jeg skal starte med 1 spsk og smage mig frem.
Jeg prøvede den her opskrift i går, og den blev en hit hos børnene. De spiste dippen med gulerødder og agurker, og jeg fik endelig noget grønt ind i dem uden at de klagede. Men citronsaften gjorde det lidt for syrligt til min smag, så næste gang skruer jeg ned for den.
Haha, jeg lavede den her dip til en fest, og min veninde troede, det var en eller anden fancy fransk opskrift. Jeg sagde bare, 'Nej, det er bare skyr og urter fra supermarkedet!' Super nemt og super lækkert. Men 30 minutter i køleskabet? Jeg glemte den i en time, og det blev bare endnu bedre!
Jeg er ikke så vild med purløg, så jeg skiftede den ud med lidt frisk basilikum. Det blev også godt, men jeg savnede lidt mere crunch. Måske skal jeg prøve at tilføje lidt finthakket agurk næste gang?
Jeg lavede den her dip til en picnic i parken, og den blev en kæmpe succes. Men jeg havde ikke frisk dild, så jeg brugte tørret i stedet. Det fungerede fint, men frisk er nok bedre. Og så blev den lidt for tynd, så jeg tilføjede lidt yoghurt for at få den rigtige konsistens.
Skyrdip med friske urter er perfekt til grillfesten i haven.
Den friske smag af dild giver dippen et lækkert twist.
Skyrdip med friske urter er ideel til en picnic i parken.