Æblechips på 1-2-3: Nemme og sprøde med kanel! Denne opskrift er så nem, at du kan lave den med en kagerulle. Skær æblerne tyndt, drys med kanel og sukker, og bag dem i ovnen, indtil de er sprøde - perfekt til en hurtig og lækker snack!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 100°C og læg bagepapir på en bageplade.
Vask æblerne grundigt. Brug en mandolin til at skære æblerne i meget tynde skiver, ca. 2 mm tykke.
Læg æbleskiverne i et enkelt lag på bagepladen. Drys jævnt med kanel og sukker.
Bag æbleskiverne i ovnen i 1,5 til 2 timer, indtil de er sprøde.
Lad æblechipsene køle af på en bagerist, inden de serveres.
Kommentarer
"Æblechips med kanel er en skøn snack! Men 1,5 til 2 timer i ovnen? Jeg havde næsten glemt, at jeg havde sat dem ind, og de blev lidt for sprøde - som æblekiks! Men stadig lækre."
"Jeg prøvede at bruge en mandolin til at skære æblerne, men endte med at skære mig i fingeren. Måske skal jeg holde mig til en almindelig kniv næste gang. Chipsene blev dog super gode!"
"Æblechips med kanel og sukker er en hit hos mine børn! De spiser dem som slik. Jeg måtte bare passe på, at de ikke blev for mørke i ovnen - ellers bliver de lidt bitre."
"Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne lave chips af æbler! Men det her er genialt. Jeg tilføjede lidt ekstra kanel, fordi jeg elsker den smag. Perfekt til en film-aften."
"Æblechips er nemme at lave, men jeg havde ikke tænkt over, at man skal bruge så lang tid på at skære dem tynde nok. Min mandolin er ikke så skarp, så det tog en evighed. Men resultatet var værd det!"
"De bagte æblechips med kanel er perfekte til morgenmaden"
"Jeg brugte sprøde æbler fra min egen have - det gav en skøn smag"
"Disse æblechips er ideelle til en hyggelig eftermiddagssnack"