Gulerodsbrød er den nemme og hurtige opskrift, der får dine smagsløg til at danse med en sød twist af honning. Med kun 15 minutters tilberedningstid og enkle ingredienser som gulerødder og smør, er dette den bedste måde at nyde en traditionel dansk ret med ske. Prøv denne søde sensation i dag!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog gulerødderne i en stor gryde med vand, indtil de er helt møre, ca. 15 minutter.
Dræn vandet fra gulerødderne og returnér dem til gryden.
Tilsæt smør, salt og honning til gulerødderne, og mos dem sammen indtil en glat puré er dannet.
Kommentarer
"500 g gulerødder? Det er jo en hel armfuld! Jeg ender altid med at koge for mange, og så har jeg gulerodspuré til frokost i en uge. Men hey, det er jo ikke så slemt, når det smager så godt!"
"Jeg prøvede at lave den her opskrift, men jeg glemte at dræne vandet, så jeg endte med gulerodssovs i stedet for puré. Smagen var der stadig, men konsistensen... lidt flydende. Måske en ny trend?"
"Honning i gulerodspuré? Det havde jeg aldrig tænkt på før, men det giver en fantastisk sød smag. Min svigermor blev helt vild med det, og hun er ellers ikke nem at imponere!"
"Jeg havde ikke smør hjemme, så jeg brugte olien fra en dåse med soltørrede tomater. Det blev lidt eksperimentelt, men faktisk ret lækkert. Gulerodsbrud med et twist!"
"15 minutter? Mine gulerødder var stadig hårde som kugler efter 20 minutter. Måske har jeg bare fået nogle supergulerødder. Eller også har jeg brug for en ny kogeplade..."
"Gulerodsbrud med kerner er det bedste til morgenmaden!"
"Jeg tilsatte lidt revet appelsinskal til min gulerodsbrud - fantastisk kombination!"
"Gulerodsbrud med rosiner er perfekt til en eftermiddags-snack"