spisekunst.dk

Honning-tangchips med dild - Opskrift på forretter,snacks

Honning-tangchips med dild

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Honning- og tangchips med dild er den perfekte snack, når du har lyst til noget lækkert og sprødt. Med en sød honningglasur og frisk dild får du en unik smagskombination, der er nem og hurtig at tilberede. Prøv denne opskrift og imponer dine gæster med et lille, men væsentligt twist!

Ingredienser

Tang(tørret tang, såsom nori eller wakame)
100 gram
Honning(flydende)
2 spiseskefulde
1 spiseskefuld
1 knivspids
Frisk dild(hakket)
1 spiseskefuld

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 150 grader Celsius.

5 min150Ovnen skal være varm.
2

Skær den tørrede tang i mindre stykker, hvis den ikke allerede er skåret.

5 minTangstykkerne skal være små og håndterbare.
3

Læg tangstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem let med olivenolie.

5 minTangstykkerne skal være let dækket af olie.
4

Bag tangen i ovnen i 10 minutter, eller indtil de er sprøde.

10 min150Tangstykkerne skal føles sprøde og let gyldne.
5

Bland honning og havsalt i en lille skål. Pensl den varme tang med honningblandingen.

5 minHonningen skal dække tangen jævnt og glinsende.
6

Drys den hakkede dild over de honningglaserede tangchips.

2 minDilden skal være jævnt fordelt og se frisk ud.
7

Lad tangchipsene køle af i et par minutter før servering.

5 minChipsene skal være sprøde og afkølede til stuetemperatur.

Kommentarer

Mads

Jeg prøvede at lave disse tangchips til en fest, og alle troede, det var en slags eksotisk grønsag. Havsaltet og honningen gør dem så lækre, men dillen var lidt for meget for nogle af mine venner. Måske skal jeg næste gang bruge lidt mindre dild!

★★★★
Lene

Jeg elsker tang, men jeg havde aldrig tænkt på at lave chips af det! Jeg brugte lidt ekstra honning, fordi jeg er lidt af en sødeknuser. De blev super sprøde og lækre. Perfekt snack til en film-aften!

★★★★★
Jens

Jeg havde aldrig prøvet tang før, så jeg var lidt skeptisk. Men wow, disse chips er en game-changer! Jeg brugte lidt mindre dild, fordi jeg ikke er så vild med den smag, men ellers fulgte jeg opskriften til punkt og prikke. Super lækkert!

★★★★
Sofie

Jeg lavede disse til en picnic i parken, og de blev en kæmpe succes! Tangen blev så sprød og knasende, og honningen gav en dejlig sød smag. Dillen var et godt valg, men jeg tror, jeg vil prøve med lidt citronskal næste gang for at give dem en ekstra twist!

★★★★★
Peter

Jeg prøvede at lave disse chips, men jeg brændte tangen lidt, fordi jeg glemte dem i ovnen. Men selvom de blev lidt brune, var de stadig lækre! Honning og havsalt er en vinderkombination. Jeg skal nok holde bedre øje med tiden næste gang!

★★★★★
Maria

Honning-tangchips med dild var overraskende godt!

★★★★★
Anders

Disse chips var perfekte til en picnic i parken

★★★★
Louise

Jeg kunne virkelig smage den friske dild i disse chips

★★★★