Jættehulens månesmåkager med havsalt er den nemme og hurtige opskrift, du har brug for. Med en lille antydning af havsalt bliver disse kager en unik smagsoplevelse, der er let at lave i ovnen. Prøv dem og nyd deres delikate tekstur!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader C (varmluft).
I en skål, pisk smør og sukker sammen, indtil blandingen er lys og luftig.
Tilsæt hvedemel og havsalt til smørblandingen, og rør indtil dejen er jævn.
Form dejen til små kugler, og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk let på hver kugle for at flade dem lidt ud.
Bag småkagerne i den forvarmede ovn i 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne i kanten.
Lad småkagerne køle af på en bagerist, før de serveres.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse småkager til en lille fest, og de blev en kæmpe succes! Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra havsalt, fordi jeg elsker den smag. Min mand sagde, de smagte som en tur til stranden - på en god måde!
12-15 minutter? Mine blev brændt efter 10 minutter! Måske er min ovn bare en lille smule for ivrig. Men de smagte stadig godt, hvis man godt kan lide lidt ekstra crunch!
Jeg lavede disse med mine børn, og det var sjovt at se dem forme kuglerne. De blev lidt ujævne, men det gør dem bare mere charmerende, synes jeg. Perfekte til en hyggelig eftermiddag med te!
Havsalt i småkager? Det lød lidt mærkeligt, men det fungerer faktisk! Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det, men det giver en fin kontrast til søden. Skal prøve det med andre opskrifter også!
Jeg glemte at trykke kuglerne lidt flade, så de blev som små bolcher. Men de smagte alligevel godt! Måske en ny trend? 'Bolche-småkager'!
Månesmåkagerne med havsalt var perfekte til min hyggelige te-aften
Jeg kunne tydeligt smage den intense smag af havsalt i hver bid
Disse månesmåkager med havsalt var et hit til picnic i parken