Zestig Zappel-Zap Majs: Nem og Hurtig BBQ-Favorit! Denne opskrift på limegrillede majskolber med smørsalt er en frisk og nem måde at krydre din barbecue på. Med kun 12 minutters tilberedningstid og en enkel blanding af smeltet smør, salt og lime, får du den bedste smag til dine majskolber på dansk vis.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm grillen til medium-høj varme.
Placer majsene direkte på grillristen og drej dem jævnligt, indtil de er jævnt grillet.
Smelt smørret i en lille gryde og bland det med saltet.
Pres limesaft over de grillede majs og pensl dem med smørsaltet.
Serveres straks som tilbehør eller vegetarisk ret.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i sommer, og det var en hit! Men jeg må indrømme, at jeg brændte mig på majsen, fordi jeg var for utålmodig til at vente på, at den kølede lidt af. Smørsaltet og limesaften gør virkelig en forskel!
50 gram smør? Det lyder som en undskyldning for at få lidt ekstra smør på majsen. Jeg elsker det! Men husk at have servietter parat, for det kan blive lidt klægt.
Jeg havde aldrig tænkt på at bruge lime på majs før, men det giver en frisk smag, der virkelig piffer op. Perfekt til en sommergrill. Jeg havde dog ikke en lille gryde, så jeg smeltede smørret i mikroovnen - fungerede fint!
Jeg lavede denne opskrift til en familiegrill, og mine børn elskede det! De kaldte det 'fest-majs'. Det eneste problem var, at de blev så klægtede, at vi måtte have en ekstra runde med håndvask bagefter.
Jeg prøvede at grille majsen, men glemte at dreje dem jævnligt, så de blev lidt sorte på den ene side. Smagen var stadig god, men det så ikke lige så pænt ud. Næste gang skal jeg være mere opmærksom!
Limegrillet majs er perfekt til sommergrillen!
Smørsaltet gør virkelig en forskel!
Limegrillet majs er en frisk og lækker tilføjelse til picnic-kurven.