Nachos Deluxe: Lynhurtig fest på 20 minutter! Denne nemme opskrift på dansk giver dig en eksplosion af smag med krydret oksekød, smeltet cheddarost og frisk koriander. Perfekt til at imponere dine gæster uden at bruge hele aftenen i køkkenet!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Brun oksefarsen på en pande ved middel varme, tilsæt tacokrydderi og lidt vand. Rør rundt indtil krydderierne er jævnt fordelt.
Spred halvdelen af tortillachipsene i et ovnfast fad. Drys halvdelen af osten over, og gentag med det resterende lag chips og ost.
Fordel den krydrede oksefars jævnt over chipsene.
Sæt fadet i ovnen og bag i 10 minutter, eller indtil osten er smeltet og bobler.
Tag fadet ud af ovnen og pynt med jalapeños, salsa og en klat creme fraiche. Drys med frisk koriander.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave den her opskrift, men glemte at tænde ovnen. Så sad jeg bare og ventede på, at osten skulle smelte af sig selv. 10/10 for at få mig til at føle mig som en idiot.
Jalapeños på nachos er som at sætte en lille eksplosion i munden. Elsker det! Men måske lidt for meget for min mor, hun blev rød i hovedet og begyndte at vifte med hænderne.
Hvorfor skal der altid være koriander? Jeg føler mig som en pirat, der leder efter skat, når jeg skal finde de små blade i supermarkedet.
Oksefars med tacokrydderi er en game-changer. Jeg bruger det nu til alt, selv til morgenmad. Min kæreste synes, jeg er blevet lidt for kreativ.
10 minutter i ovnen? Jeg glemte dem i 20 minutter, og nu har jeg en skål med chips, der smager som brændt plastic. Men creme fraichen reddede dagen!
Nachos Deluxe er fantastisk til fredagsfilmene!
Jeg elsker når der er ekstra guacamole på mine nachos!
Perfekt til fodboldaftenen med vennerne!