spisekunst.dk

Beef Burrito - Opskrift på hovedret, mexicansk mad

Beef Burrito

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

20-minutters Taco-Twist: Den nemmeste okseburrito-opskrift på dansk. En hurtig og nem måde at lave en lækker burrito med krydret oksekød, ris, bønner og ost, alt pakket ind i en blød tortilla. Perfekt til en travl aften, hvor smagen ikke skal gå på kompromis med tiden!

Ingredienser

Hakket oksekød(gerne med en fedtprocent på 10-12%)
500 gram
Løg(finthakket)
1 stk
1 pakke
Kogte ris(basmati eller jasmin)
200 gram
Sorte bønner(drænet og skyllet)
150 gram
Salsa(efter smag)
150 gram

Fremgangsmåde

1

Varm en stor pande op ved middel-høj varme og tilsæt hakket oksekød. Brun oksekødet i ca. 5-7 minutter, indtil det er gennemstegt.

7 minmiddel-høj varmeOksekødet skal være brunet og ikke længere pink indeni.
2

Tilsæt det finthakkede løg til panden og steg i yderligere 3-4 minutter, indtil løgene er bløde.

4 minmiddel varmeLøgene skal være gennemsigtige og bløde.
3

Tilsæt taco krydderiblandingen og rør godt rundt. Lad det simre i ca. 2-3 minutter.

3 minlav varmeDuften af krydderierne skal være fremtrædende.
4

Opvarm tortilla wraps i en tør pande eller mikroovn, indtil de er bløde.

2 minlav varmeTortillaerne skal være varme og bøjelige.
5

Fordel ris, bønner, oksekød, revet ost og salsa jævnt på hver tortilla og rul dem sammen til burritos.

5 minrumtemperaturBurritoerne skal være fyldte, men nemme at rulle.

Kommentarer

Mads

500 gram hakket oksekød? Det er jo nok til at fodre en hel fodboldtrup! Jeg ender altid med at have burritos til overs i en uge.

★★★★
Sofie

Jeg prøvede at opvarme tortillaerne i mikroovnen, og de blev så bløde, at de næsten smeltede sammen. Måske skal jeg holde mig til panden næste gang!

★★★★★
Lars

Taco krydderiblanding er en game changer. Jeg havde engang brugt for meget, og mine burritos blev så krydrede, at de kunne bruges som selvforsvar.

★★★★★
Anna

Jeg elsker at tilføje lidt ekstra salsa for at give burritoen en ekstra kick. Det er som at spise en lille fest i munden!

★★★★
Jens

Hvorfor skal man bruge så lang tid på at brune oksekødet? Jeg giver det 2 minutter og så er det bare at køre på. Hurtigt og effektivt!

★★★★★
Mette

Den saftige kødsovs og cremede guacamole er en perfekt kombination!

★★★★★
Lars

Burritoen var fyldt med saftigt oksekød og smeltet ost - en sand smagsoplevelse!

Camilla

Beef burrito er nem at spise på farten og perfekt til en hurtig frokost!

★★★★