20-minutters Taco-Twist: Den nemmeste okseburrito-opskrift på dansk. En hurtig og nem måde at lave en lækker burrito med krydret oksekød, ris, bønner og ost, alt pakket ind i en blød tortilla. Perfekt til en travl aften, hvor smagen ikke skal gå på kompromis med tiden!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Varm en stor pande op ved middel-høj varme og tilsæt hakket oksekød. Brun oksekødet i ca. 5-7 minutter, indtil det er gennemstegt.
Tilsæt det finthakkede løg til panden og steg i yderligere 3-4 minutter, indtil løgene er bløde.
Tilsæt taco krydderiblandingen og rør godt rundt. Lad det simre i ca. 2-3 minutter.
Opvarm tortilla wraps i en tør pande eller mikroovn, indtil de er bløde.
Fordel ris, bønner, oksekød, revet ost og salsa jævnt på hver tortilla og rul dem sammen til burritos.
Kommentarer
500 gram hakket oksekød? Det er jo nok til at fodre en hel fodboldtrup! Jeg ender altid med at have burritos til overs i en uge.
Jeg prøvede at opvarme tortillaerne i mikroovnen, og de blev så bløde, at de næsten smeltede sammen. Måske skal jeg holde mig til panden næste gang!
Taco krydderiblanding er en game changer. Jeg havde engang brugt for meget, og mine burritos blev så krydrede, at de kunne bruges som selvforsvar.
Jeg elsker at tilføje lidt ekstra salsa for at give burritoen en ekstra kick. Det er som at spise en lille fest i munden!
Hvorfor skal man bruge så lang tid på at brune oksekødet? Jeg giver det 2 minutter og så er det bare at køre på. Hurtigt og effektivt!
Den saftige kødsovs og cremede guacamole er en perfekt kombination!
Burritoen var fyldt med saftigt oksekød og smeltet ost - en sand smagsoplevelse!
Beef burrito er nem at spise på farten og perfekt til en hurtig frokost!