Honningglaseret peberrodslaks er den nemme og hurtige opskrift, der giver dig en sprød og smagfuld lakseoplevelse. Med en perfekt balance mellem sød honning og krydret peberrod, bliver denne ret en fest for ganen, som du nemt kan tilberede i ovnen. Prøv den bedste opskrift på dansk og overrask dine gæster med et lækkert twist!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200°C. Beklæd en bageplade med bagepapir.
I en skål blandes honning, revet peberrod, citronsaft og hakket dild. Smag til med salt og peber.
Læg laksefileterne på bagepladen og fordel honning- og peberrodsblandingen jævnt over dem.
Bag laksen i ovnen i 12-15 minutter, eller indtil den er gennemstegt og glasuren er let karamelliseret.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand sagde, at det var den bedste laks, han nogensinde har smagt! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt overrasket over, hvor meget peberrod der skulle bruges. Det gav en rigtig god smag, men det var også lidt af en tåretrækker!
Jeg elsker laks, men jeg havde aldrig tænkt på at kombinere det med peberrod før. Det lyder lidt som en eksplosion i munden, men på en god måde! Jeg skal nok prøve det her til weekenden, når svigerforældrene kommer på besøg. Måske kan det få dem til at holde op med at snakke om deres havearbejde!
Jeg lavede denne opskrift til en lille middag med veninder, og vi blev alle sammen helt vilde med den. Men jeg må sige, at det tog mig lige et par forsøg at få glasuren jævnt fordelt over laksen. Det endte med, at jeg bare smurte det på med fingrene - ikke så elegant, men det virkede!
Jeg er ikke så vild med at lave mad, men denne opskrift virkede nem nok til, at selv jeg kunne klare det. Og det gjorde jeg! Laksen blev perfekt, og glasuren var en god overraskelse. Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt nervøs for, at peberroden ville være for stærk. Heldigvis var det lige præcis!
Jeg prøvede denne opskrift i aftes, og det var en succes! Men jeg må sige, at jeg blev lidt overrasket over, hvor meget citronsaft der skulle bruges. Jeg havde ikke en hel citron, så jeg brugte noget citronsaft fra en flaske. Det fungerede fint, men jeg tror, det ville have været endnu bedre med frisk citron. Næste gang!
Den honningglaserede peberrodslaks var fantastisk til vores weekendmiddag!
Jeg elskede kombinationen af sødmen fra honningglasuren og skarpheden fra peberroden
Denne ret var perfekt til madpakken - nem og lækker!