Knuste smørkartofler i airfryer med rosmarin er den nemme og hurtige opskrift, der vil få dine smagsløg til at danse. Med forkogte kartofler, der bliver sprøde i airfryeren, og krydret med smør og frisk rosmarin, er dette den bedste snack eller tilbehør på dansk.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm airfryeren til 200 grader Celsius.
Tag de kogte, kolde kartofler og knus dem forsigtigt med en gaffel eller kartoffelmoser, så de flades ud men stadig hænger sammen.
Pensl kartoflerne grundigt med det smeltede smør og drys med hakket rosmarin, salt og peber.
Læg kartoflerne i airfryeren og steg dem i 10-12 minutter.
Vend forsigtigt kartoflerne og steg dem yderligere 5-7 minutter.
Kommentarer
Super nem måde at lave sprøde kartofler på! Rosmarinen giver dem en fantastisk smag og fantastisk duft.
Genialt at bruge airfryer - de bliver meget sprødere end i ovnen!
Perfekt måde at bruge rester af kogte kartofler. Mine børn elsker dem!
Min airfryer er som en magisk trylledåse - du putter kartofler i, og de kommer ud som rosmarin guldnuancer fra en skattekiste!
Hvem havde troet, at 'airfryer' og 'pommes frites' kunne blive min nye kærlighedsforhold? Nu har jeg ikke brug for en kæreste, så længe jeg har min airfryer.
Jeg troede, at min airfryer bare kunne lave sprøde ting, men nu opdager jeg, at den også kan lave min kaffe om morgenen sprød... åh vent, det var bare brødet.
Hvis jeg havde en krone for hver gang min airfryer har reddet mig fra at bestille takeaway, kunne jeg købe en hel ny airfryer. Eller to.
Når jeg siger til mine venner, at jeg har en 'dual zone airfryer', tror de, jeg snakker om en sci-fi film. Men nej, det er bare min måde at sige, at jeg kan lave både kylling og kartofler på én gang!
Min airfryer har lært mig, at du ikke behøver at være en gourmetkok for at lave en sprød og lækker kartoffel – du skal bare have den rette maskine og en bøn til luftguden.