Lakserullen, der sætter festen i gang, er en nem og hurtig opskrift, hvor røget laks møder flødeost, dild og citron i en elegant rulle med agurk og peberfrugt. Den er perfekt som en forret, der imponerer uden besvær. Prøv denne danske favorit og få festen til at rulle med stil!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland flødeost, hakket dild og citronsaft i en skål indtil en jævn konsistens opnås.
Læg en skive røget laks på et skærebræt og smør et tyndt lag af flødeostblandingen på skiven.
Placer et par strimler agurk og evt. rød peberfrugt på tværs af laksen.
Rul lakseskiven forsigtigt sammen om fyldet og skær rullen i mundrette bidder.
Anret lakserullerne på et serveringsfad og pynt med ekstra dild, hvis ønsket.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift til min svigermors fødselsdag, og det var en kæmpe succes! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt for ivrig med citronsaften, så det blev lidt surt. Næste gang skal jeg nok være mere forsigtig. Men ellers, super lækkert!
Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg kunne lave noget så fancy som lakseruller! Men det her var så nemt, at selv min kæreste, der normalt brænder vand, kunne klare det. Agurken og peberfrugten gav en god crunch. Anbefales!
Jeg synes, det var lidt klodset at rulle laksen. Min rulle blev mere en slags lakseklump, men smagen var der! Måske skal jeg øve mig lidt mere på rulle-teknikken. Men flødeosten og dillen var en god combo.
Jeg lavede den her til en lille fest, og det var en hit! Men jeg tilføjede lidt chili til flødeostblandingen for at give den lidt mere schwung. Det blev en god idé, og folk spurgte efter opskriften. Så tak for inspirationen!
Jeg elsker røget laks, så den her opskrift var lige noget for mig. Men jeg synes, at der manglede lidt noget. Måske nogle kapers eller noget andet crunchy? Alligevel en god og nem opskrift til en travl dag.
Den lette lakserulle var perfekt til madpakken!
Jeg ville have foretrukket lidt mere dild i lakserullen.
Den lette lakserulle var en stor succes til festen!