Seitan-sensation: Den nemme veganske flæskestegssandwich opskrift på dansk. En hurtig og nem måde at nyde en plantebaseret version af den traditionelle danske sandwich med sprød seitan, rødkål og hjemmelavet remoulade. Perfekt til en lækker og bæredygtig frokost!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Mariner seitanen eller tofu i sojasovs i ca. 15 minutter.
Opvarm olivenolie på en pande ved middel varme. Steg seitanen eller tofu skiverne, indtil de er sprøde og gyldne.
Læg rugbrødsskiverne på en tallerken. Fordel den syltede rødkål jævnt på to af skiverne.
Placer de stegte skiver af seitan eller tofu ovenpå rødkålen, og tilføj derefter agurkeskiverne.
Smør remouladen på de resterende rugbrødsskiver og læg dem ovenpå som låg.
Kommentarer
Seitan i sojasovs? Det lyder som en smagsbombe! Jeg prøvede engang at marinere tofu i sojasovs, og det endte med, at min kæreste troede, jeg havde lavet en ny slags lakrids. Men hey, det her ser lovende ud!
Rødkål og agurk på en sandwich? Det er som at få en lille salat med på købet. Jeg elsker det! Jeg havde engang en kollega, der altid havde rødkål i sin madpakke - nu ved jeg, hvad jeg skal lave til frokost i morgen!
Vegansk remoulade på rugbrød? Det lyder som en god måde at få min kone til at spise mere plantebaseret. Hun elsker remoulade, så det her kan måske være en game-changer. Skal prøves!
Jeg prøvede at lave den her sandwich, og seitanen blev så sprød, at jeg troede, jeg havde fået en ny slags chips. Men seriøst, det var super lækkert! En perfekt lørdagsfrokost.
Okay, jeg er ikke veganer, men den her sandwich lyder faktisk ret god. Jeg havde en ven, der blev veganer, og han lavede altid noget, der lignede kød, men smagte som kartoffelmos. Dette her ser mere lovende ud!
God erstatning for flæskesteg med sprødt svær
Perfekt til en picnic i parken med syltede agurker
Kanon smag med marinerede kikærter i stedet for kød