spisekunst.dk

Vegansk 'flæskestegssandwich' - Opskrift på frokost,madpakke,vegan

Vegansk 'flæskestegssandwich'

Tid

Portioner

2

Niveau

nem

Seitan-sensation: Den nemme veganske flæskestegssandwich opskrift på dansk. En hurtig og nem måde at nyde en plantebaseret version af den traditionelle danske sandwich med sprød seitan, rødkål og hjemmelavet remoulade. Perfekt til en lækker og bæredygtig frokost!

Ingredienser

Seitan(eller tofu, skåret i tynde skiver)
200 g
Sojasovs(til marinering)
2 spsk
Olivenolie(til stegning)
1 spsk
4 skiver
Rødkål(syltet)
100 g
Agurk(skåret i tynde skiver)
1 stk

Fremgangsmåde

1

Mariner seitanen eller tofu i sojasovs i ca. 15 minutter.

15 minSeitanen eller tofu er gennemvædet af sojasovs.
2

Opvarm olivenolie på en pande ved middel varme. Steg seitanen eller tofu skiverne, indtil de er sprøde og gyldne.

10 minmellemSkiverne er gyldne og sprøde.
3

Læg rugbrødsskiverne på en tallerken. Fordel den syltede rødkål jævnt på to af skiverne.

5 minRødkålen er jævnt fordelt og fugtig.
4

Placer de stegte skiver af seitan eller tofu ovenpå rødkålen, og tilføj derefter agurkeskiverne.

5 minAgurkeskiverne er friske og sprøde.
5

Smør remouladen på de resterende rugbrødsskiver og læg dem ovenpå som låg.

2 minRemouladen er jævnt fordelt og cremet.

Kommentarer

Mads

Seitan i sojasovs? Det lyder som en smagsbombe! Jeg prøvede engang at marinere tofu i sojasovs, og det endte med, at min kæreste troede, jeg havde lavet en ny slags lakrids. Men hey, det her ser lovende ud!

★★★★
Lene

Rødkål og agurk på en sandwich? Det er som at få en lille salat med på købet. Jeg elsker det! Jeg havde engang en kollega, der altid havde rødkål i sin madpakke - nu ved jeg, hvad jeg skal lave til frokost i morgen!

★★★★★
Jens

Vegansk remoulade på rugbrød? Det lyder som en god måde at få min kone til at spise mere plantebaseret. Hun elsker remoulade, så det her kan måske være en game-changer. Skal prøves!

★★★★
Sofie

Jeg prøvede at lave den her sandwich, og seitanen blev så sprød, at jeg troede, jeg havde fået en ny slags chips. Men seriøst, det var super lækkert! En perfekt lørdagsfrokost.

★★★★★
Peter

Okay, jeg er ikke veganer, men den her sandwich lyder faktisk ret god. Jeg havde en ven, der blev veganer, og han lavede altid noget, der lignede kød, men smagte som kartoffelmos. Dette her ser mere lovende ud!

★★★★★
Ida

God erstatning for flæskesteg med sprødt svær

★★★★★
Mette

Perfekt til en picnic i parken med syltede agurker

★★★★
Jonas

Kanon smag med marinerede kikærter i stedet for kød

★★★★