spisekunst.dk

Vegansk hakkebøf med løg - Opskrift på middag,hovedret

Vegansk hakkebøf med løg

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

12-minutters magi: Nem vegansk hakkebøf! Denne opskrift på vegansk hakkebøf med løg er så nem og hurtig, at du næsten kan lave den med bind for øjnene. Perfekt til travle aftener, hvor du alligevel vil nyde en lækker, plantebaseret ret på dansk vis.

Ingredienser

Plantebaseret fars(soja- eller ærteprotein)
200 gram
Løg(finthakket)
1 stk
Brødkrummer(kan være glutenfri)
50 gram
2 spsk
Vegetabilsk olie(til stegning)
1 spsk

Fremgangsmåde

1

I en skål blandes plantebaseret fars med finthakket løg, brødkrummer, sojasauce, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber.

5 minensartet konsistens, godt blandet
2

Form blandingen til 4 lige store bøffer.

5 minfast form, jævne kanter
3

Varm vegetabilsk olie på en pande over medium varme.

2 minmediumolien er varm og let skinnende
4

Steg bøfferne i den varme olie i ca. 4-5 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.

10 minmediumgylden farve, sprød overflade

Kommentarer

Mads

Jeg prøvede denne opskrift i går, og min kæreste troede, det var rigtig hakkebøf! Jeg måtte lige forklare, at det var plantebaseret fars. Han var så chokeret, at han næsten glemte at spise resten af måltidet. Brødkrummerne gør en kæmpe forskel!

★★★★
Sofie

Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg kunne lave en hakkebøf uden kød, men denne opskrift overbeviste mig! Løgpulveret giver en god smag, men jeg tilføjede lidt ekstra hvidløgspulver, fordi jeg elsker hvidløg. Næste gang prøver jeg måske at tilføje lidt chili for at give den en lille kick!

★★★★★
Lars

Jeg er ikke så vild med sojasauce, så jeg erstattede det med worcestersauce. Det blev også godt, men jeg savnede lidt af den salte smag. Måske skal jeg prøve at bruge lidt mindre næste gang. Ellers en nem og lækker opskrift!

★★★★★
Anna

Jeg lavede denne hakkebøf til en familieaften, og mine børn elskede den! De spurgte, om de kunne få den igen næste weekend. Jeg synes, at stegningen på 4-5 minutter på hver side var perfekt - bøfferne blev sprøde udenpå og saftige indeni.

★★★★★
Jens

Jeg havde aldrig brugt plantebaseret fars før, men det var overraskende let at arbejde med. Jeg havde dog lidt problemer med at forme bøfferne, så de blev lidt ujævne. Men smagen var der, og det er jo det vigtigste! Måske skal jeg øve mig lidt mere på formningen.

★★★★
Camilla

Den veganske hakkebøf var utrolig saftig og smagfuld

★★★★★
Mette

Løgene var perfekt stegte og gav retten den rette sødme

★★★★
Anders

Den veganske hakkebøf er et godt alternativ til kød og passer perfekt til en grøn madpakke

★★★★