Hønsesalat uden høns: Den nemmeste veganske opskrift! Denne skøre, men lækre salat laves med plantebaseret kyllingeerstatning, æbler og druer - alt sammen blandet med en smule citronsaft og plantebaseret mayonnaise. Perfekt til en hurtig og nem frokost på dansk vis!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær det veganske kyllingesubstitut i små strimler.
Bland mayonnaise, citronsaft, salt og peber i en skål.
Tilsæt det skårne kyllingesubstitut, æbletern, halverede druer og fintsnittet selleri til mayonnaisen og bland godt.
Smag til med ekstra salt og peber efter behov.
Kommentarer
Æble og druer i en salat? Det lyder som en dessert, men hey, jeg er ikke ked af at prøve noget nyt! Måske kan jeg få børnene til at spise det, hvis jeg kalder det 'sund dessert'.
Jeg prøvede denne opskrift i går, og det veganske kyllingesubstitut var lidt af en overraskelse. Det smagte faktisk ret godt, men jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det om noget, der ikke er rigtig kylling!
Jeg elsker, at man kan smage til med ekstra salt og peber. Jeg ender altid med at tilføje lidt mere af alt, så det er godt, at opskriften giver lov til det. Min kone siger, jeg er en salt-ninja!
Jeg havde aldrig tænkt på at bruge plantebaseret mayonnaise før, men det fungerede overraskende godt. Jeg havde en lille smule tilbage, så jeg brugte det også til mine kartofler. Vinder-vinder!
Jeg prøvede at lave denne til en grillfest, og alle var overraskede over, at det var vegansk. En af mine venner spurgte, om jeg havde smuglet rigtig kylling ind. Godt nummer, men nej, det var bare et godt substitut!
Den veganske mayonnaise gør virkelig salaten cremet og lækker!
Kikærterne tilføjer en dejlig knasende tekstur til salaten.
Perfekt til madpakken - nemt at have med på farten!