Kyllingesorbet Croissant-Knald! er en opskrift, der overrasker med en forfriskende hønsesorbet lavet af hønsebouillon, sukker og citronsaft, serveret med en varm, flaky croissant. Denne mellem-svære opskrift på dansk tager kun 50 minutter at tilberede og byder på en unik smagskombination, der vil få dine smagsløg til at danse!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180°C og bag croissanterne i 10-12 minutter, indtil de er gyldenbrune.
I en gryde, bring kyllingebouillon til kog.
Tilsæt sukker og rør indtil det er helt opløst.
Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft. Lad blandingen køle af til stuetemperatur.
Hæld blandingen i en ismaskine og churn indtil den er glat og frossen.
Kommentarer
"Croissanter og kyllingebouillon i en sorbet? Det lyder som noget, min svigermor ville finde på til en familiesammenkomst. Jeg er ikke sikker på, om det er genialt eller skørt!"
"Jeg prøvede at lave den her sorbet til en grillfest, og mine venner troede, jeg havde drukket for meget øl, da jeg serverede det. Men hey, det var en god isbryder!"
"Hvorfor skal man bruge ovnen til at varme croissanter, når man alligevel skal have dem i en ismaskine bagefter? Det giver ingen mening, men det smagte faktisk overraskende godt!"
"Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det her, men kyllingebouillon i en dessert er ikke så slemt som det lyder. Det giver en interessant smag, som man ikke kan få nok af!"
"Jeg lavede denne opskrift til mine børn, og de blev helt vilde med den. De spurgte, om vi kunne få 'kylling-is' hver dag. Måske ikke den sundeste vane, men det er sjovt at eksperimentere!"
"Den perfekte blanding af croissant og kyllingesorbet!"
"Croissant & Coq Sorbet er ideel til en picnic i parken."
"Jeg elskede kombinationen af sprødt og cremet i denne ret."