Rødbeder på Honningrejse: En Nem og Hurtig Opskrift! Lad dine rødbeder tage en sød rejse med honning, smør og timian. Denne farverige tilbehørsret er klar på bare 30 minutter og er så nem at lave, at du næsten kan gøre det med en ske!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær rødbederne i ensartede tern.
Kog rødbedeternene i en gryde med vand og lidt salt, indtil de er møre, ca. 20 minutter.
Dræn vandet fra rødbederne og sæt dem til side.
I en stor pande smeltes smørret ved medium varme. Tilsæt honning og æblecidereddike, og rør det sammen.
Tilsæt rødbederne til panden og vend dem godt i honningblandingen. Kog i ca. 5 minutter, indtil rødbederne er glaserede.
Drys hakket timian, salt og peber over rødbederne, og rør rundt.
Server straks som et farverigt og smagfuldt tilbehør.
Kommentarer
"Æblecidereddike i rødbeder? Det lyder som en eksplosion af smag! Jeg prøvede det her til weekenden, og min mand spurgte, om jeg havde fået en ny kogekunstner i huset. 5 stjerner for at få mig til at virke som en gourmetkok!"
"Jeg elsker rødbeder, men jeg havde aldrig tænkt på at glasere dem med honning. Det blev en hit hos børnene, som normalt ikke spiser grøntsager. Måske er det hemmeligheden - at dække alt i honning!"
"Timian og rødbeder er en fantastisk kombination. Jeg havde dog ikke æblecidereddike, så jeg brugte lidt balsamico i stedet. Det blev også godt, men jeg tror, jeg skal prøve med æblecidereddike næste gang!"
"Jeg lavede denne opskrift til en middag med venner, og de blev helt vilde med rødbederne. En af dem spurgte, om jeg havde brugt en hemmelig ingrediens. Jeg sagde bare, at det var kærlighed og lidt honning!"
"Jeg havde aldrig kogt rødbeder før, og det tog lidt længere tid end de 20 minutter, men det var det værd. De blev så møre og søde. Jeg tror, jeg skal bruge denne opskrift til næste familiesammenkomst!"
"Den honningglaserede rødbede var en perfekt kombination af sødme og syrlighed"
"Krydderurterne gav retten en frisk smag, der passede godt til sommermiddagen"
"Jeg kunne godt lide den sprøde tekstur af rødbederne sammen med den søde honningglasur"
