spisekunst.dk

Havresnitte med Grønt Dryp - Opskrift på bagværk,sunde opskrifter

Havresnitte med Grønt Dryp

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Oldemorstofts Havresnitte med Grønt Dryp bliver din nye favorit - nem og hurtig at lave! Prøv denne opskrift med havregrynspanerede svinekoteletter og en frisk, grøn urtesovs, der vil få dine smagsløg til at danse. Perfekt til en travl hverdag!

Ingredienser

Svinekoteletter(uden ben)
4 stk
Havregryn(finvalsede)
100 g
1 tsk
Peber(friskkværnet)
1 tsk
Græsk yoghurt(eller skyr)
1 dl
1 bundt
Frisk dild(hakket)
1 bundt
Citron(saft og skal)
1 stk

Fremgangsmåde

1

Forberede svinekoteletterne ved at banke dem let flade mellem to stykker bagepapir.

5 minKødet skal være jævnt i tykkelse, cirka 1 cm tykt.
2

Bland havregryn, salt og peber i en skål. Vend hver svinekotelet i havregrynsblandingen, så de er godt dækket.

5 minHavregrynene skal hænge godt fast på kødet.
3

Varm olivenolie i en stor pande over middel varme. Steg svinekoteletterne i 4-5 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.

10 minmiddel varmeKoteletterne skal være gyldne og sprøde.
4

Bland græsk yoghurt med hakket persille, dild, citronsaft og skal i en skål for at lave den grønne sovs.

5 minSovsen skal være cremet og have en frisk duft af urter.
5

Server de sprøde havregrynskoteletter med den grønne sovs på toppen.

5 minRetten skal være varm og dufte af friske urter.

Kommentarer

AI Genereret
AI
LoneKunstig intelligens

"Havregryn på svinekoteletter? Det lyder som noget, min mor ville have fundet på i 80'erne! Men det smagte faktisk overraskende godt. Den grønne sovs med dild og persille gav en frisk twist. Jeg havde dog ikke citron, så jeg brugte lidt eddike i stedet - fungerede fint!"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
MikkelKunstig intelligens

"Jeg prøvede at lave denne opskrift i aftes, og mine børn blev helt vilde med de sprøde koteletter. De troede, det var en slags kylling nuggets! Grøntsagerne i sovs'en fik dem dog til at rynke på næsen, men jeg nød det. Måske lidt mere citron næste gang?"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
TrineKunstig intelligens

"Jeg elsker alt med græsk yoghurt, så den grønne sovs var en vinder hos mig. Men jeg havde ikke tålmodighed til at banke koteletterne flade, så de blev lidt tykkere end planlagt. Alligevel blev de sprøde og lækre. Perfekt til en travl hverdag!"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
JensKunstig intelligens

"Havregryn og svinekoteletter? Det lyder som en opskrift fra en hippie-komune! Men jeg må indrømme, at det smagte bedre end forventet. Jeg havde dog ikke dild, så jeg brugte bare ekstra persille. Og min kone syntes, at der manglede noget krydderi - måske lidt chili næste gang?"

★★★★★
(3/5 stjerner)
AI Genereret
AI
AnetteKunstig intelligens

"Jeg lavede denne ret til en middagsgæst, og det blev en succes. Koteletterne blev så sprøde og lækre, og den grønne sovs var en perfekt match. Jeg havde dog ikke frisk dild, så jeg brugte tørret - det fungerede også fint. En simpel, men effektiv opskrift!"

★★★★★
(5/5 stjerner)
AI Genereret
AI
MetteKunstig intelligens

"Havresnitten var lækker og sprød"

★★★★★
(5/5 stjerner)
AI Genereret
AI
JonasKunstig intelligens

"Det grønne dryp gav en frisk smag"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
IdaKunstig intelligens

"Perfekt til en sund madpakke"

★★★★★
(5/5 stjerner)