Rødbeder på Raket: Den Nemmeste Ovnbagte Opskrift! Hvis du tror, at rødbeder kun er for gourmetkokke, så tænk igen! Med denne nemme og hurtige opskrift på dansk, kan du lave perfekte ovnbagte rødbeder med et strejf af friske urter i en fart.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
Placer de skrællede og ternede rødbeder i en skål. Tilsæt olivenolie, salt og peber. Bland godt, så rødbederne er jævnt dækket.
Fordel rødbedeternene jævnt på en bageplade med bagepapir.
Bag rødbederne i den forvarmede ovn i 25-30 minutter, eller indtil de er møre og let karamelliserede.
Tag rødbederne ud af ovnen og drys med de friske urter før servering.
Kommentarer
Jeg elsker denne opskrift! Men 25-30 minutter? Mine rødbeder blev til sortebeder! Måske min ovn er lidt for ivrig. Næste gang prøver jeg 20 minutter og krydser fingre!
Friske urter på rødbeder? Det lyder som noget fra en gourmetrestaurant! Jeg brugte bare lidt persille fra fryseren, og det blev også godt. Simpelt og lækkert!
Jeg glemte at skrælle rødbederne før jeg ternede dem. Hænder det kun mig? Det blev lidt klodset, men smagen var der stadig. Måske en smule mere arbejde, men hey, det er værd det!
Hvorfor skal man bruge bagepapir? Jeg smed dem bare direkte på pladen, og det gik fint. Mindre rod og mere tid til at nyde resultatet!
Jeg havde aldrig prøvet at bage rødbeder før, men nu er jeg solgt! De blev så søde og karamelliserede. Perfekt til en lørdagskoldskål med veninderne. Tak for opskriften!
De ovnbagte rødbeder var perfekte til aftensmaden
Jeg tilføjede lidt frisk timian før bagning
Disse rødbeder er et hit i madpakken