spisekunst.dk

Ovnbagte rødbedetern - Opskrift på sideretter,vegetarisk

Ovnbagte rødbedetern

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Rødbeder på Raket: Den Nemmeste Ovnbagte Opskrift! Hvis du tror, at rødbeder kun er for gourmetkokke, så tænk igen! Med denne nemme og hurtige opskrift på dansk, kan du lave perfekte ovnbagte rødbeder med et strejf af friske urter i en fart.

Ingredienser

Rødbeder(skrællet og skåret i tern)
500 gram
Olivenolie(ekstra jomfru)
2 spsk
1 tsk
Friske urter(timian eller persille, hakket)
1 spsk

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.

5 min200°Covnen er varm
2

Placer de skrællede og ternede rødbeder i en skål. Tilsæt olivenolie, salt og peber. Bland godt, så rødbederne er jævnt dækket.

5 minrødbederne er glinsende og jævnt krydrede
3

Fordel rødbedeternene jævnt på en bageplade med bagepapir.

2 minrødbederne er i et enkelt lag
4

Bag rødbederne i den forvarmede ovn i 25-30 minutter, eller indtil de er møre og let karamelliserede.

30 min200°Crødbederne er bløde og har en sød duft
5

Tag rødbederne ud af ovnen og drys med de friske urter før servering.

3 minduften af friske urter

Kommentarer

Lone

Jeg elsker denne opskrift! Men 25-30 minutter? Mine rødbeder blev til sortebeder! Måske min ovn er lidt for ivrig. Næste gang prøver jeg 20 minutter og krydser fingre!

★★★★
Mikkel

Friske urter på rødbeder? Det lyder som noget fra en gourmetrestaurant! Jeg brugte bare lidt persille fra fryseren, og det blev også godt. Simpelt og lækkert!

★★★★★
Sanne

Jeg glemte at skrælle rødbederne før jeg ternede dem. Hænder det kun mig? Det blev lidt klodset, men smagen var der stadig. Måske en smule mere arbejde, men hey, det er værd det!

★★★★★
Jesper

Hvorfor skal man bruge bagepapir? Jeg smed dem bare direkte på pladen, og det gik fint. Mindre rod og mere tid til at nyde resultatet!

★★★★
Trine

Jeg havde aldrig prøvet at bage rødbeder før, men nu er jeg solgt! De blev så søde og karamelliserede. Perfekt til en lørdagskoldskål med veninderne. Tak for opskriften!

★★★★★
Liselotte

De ovnbagte rødbeder var perfekte til aftensmaden

★★★★★
Jonas

Jeg tilføjede lidt frisk timian før bagning

★★★★
Mette

Disse rødbeder er et hit i madpakken

★★★★★