Pandekagesoufflé med rosiner er ikke bare en opskrift, men en dansk oplevelse, hvor rosinerne tilføjer et magisk twist til de luftige pandekager. Den er nem at lave og hurtig i ovnen, og denne ret vil få dine smagsløg til at danse ved hver bid. Prøv den bedste pandekagesoufflé med rosiner på dansk og oplev forskellen!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommerne sammen med mælk og 25g sukker, indtil det er godt blandet. Tilsæt hvedemel og pisk indtil glat.
Opvarm en non-stick pande over medium varme. Smelt smørret og hæld en lille del af pandekagedejen på panden. Steg pandekagerne tynde og gyldne, cirka 1-2 minutter på hver side.
Forvarm ovnen til 180°C.
Pisk æggehviderne stive med de resterende 25g sukker, indtil stive toppe dannes.
Smør et ovnfast fad. Læg en pandekage i bunden, spred et lag af æggehvideblandingen og drys med rosiner. Gentag lagene og afslut med æggehvideblandingen på toppen.
Bag i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil overfladen er gylden og souffléen er hævet.
Kommentarer
Æggehviderne skal piskes stive, men jeg ender altid med at få dem til at ligne en skummet kaffedrink. Men hey, det smager jo stadig godt!
Jeg prøvede at lave den her opskrift, men mine pandekager blev mere som tykke, klumpede fladbrød. Måske skal jeg holde mig til at købe dem færdige i supermarkedet...
Rosiner i pandekager? Det lyder som noget min bedstemor ville have lavet. Men det smagte faktisk overraskende godt!
Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, men den her opskrift virker lidt for kompliceret til en travl hverdag. Måske en weekendprojekt.
Jeg havde aldrig troet, at man kunne lave en soufflé ud af pandekager! Det blev en sjov overraskelse til familien, og børnene elskede det.
Pandekage-soufflé med rosin var perfekt til morgenmaden!
Den var lidt tør, næste gang tilføjer jeg lidt ekstra smør
Min søn elskede pandekage-soufflé med rosiner i madpakken!