Sprøde tartexplosioner med limecurd-twist er en opskrift, der kombinerer det bedste fra små, sprøde tarteletter med en velsmagende champignonblanding og en syrlig limecurd. Denne nemme og hurtige opskrift på dansk vil få dine smagsløg til at danse af glæde. Prøv den i dag og oplev en smagseksplosion!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius og læg tarteletskallerne på en bageplade.
Smelt smørret i en pande ved middel varme. Tilsæt løg og sautér, indtil de er bløde og gennemsigtige.
Tilsæt champignon og timian til panden og sautér, indtil svampene er gyldne og møre.
Til limecurd: I en gryde, kombiner limesaft, -skal, sukker, og piskede æg. Kog ved lav varme under konstant omrøring, indtil blandingen tykner.
Fyld de forbagte tarteletter med champignonblandingen og top med en skefuld limecurd.
Kommentarer
Haha, jeg prøvede at lave de her tarteletter til en middag med veninder, og da jeg serverede dem, troede de, det var en slags eksperimentel dessert! Champignon og limecurd? Det var en overraskelse, men de blev faktisk godt modtaget. Måske lidt for sødt til min smag, men sjovt at prøve noget nyt!
Jeg elsker champignon, men at kombinere dem med limecurd... det var lidt som at spise en skov med en citron i midten. Interessant, men jeg tror, jeg holder mig til de klassiske tarteletter næste gang. God idé, men ikke helt min kop te.
Jeg lavede disse til en familieaften, og mine børn syntes, det var sjovt at have noget så 'voksent' som limecurd på deres mad. De spurgte, om de kunne få det på deres morgenmad også! En succes hos os, og det var nemt at lave.
Jeg prøvede opskriften, og da jeg kom til at brænde limecurden lidt, blev den lidt som en karamel. Ikke helt planlagt, men det smagte faktisk godt! Så hvis du vil have en lille twist, så lad den bare brænde lidt.
Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, og denne opskrift var perfekt til det. Champignon og limecurd er en kombination, jeg aldrig havde tænkt på, men det fungerede overraskende godt. Jeg tilføjede lidt chili for at give det en ekstra kick - anbefales!
Champignon-tarteletterne var lækre og luftige
Limecurden gav en dejlig syrlig smag til retten
Perfekte til en picnic i skoven