Chili-lime-rejer med koriander er den nemme og hurtige opskrift, der vil få dine smagsløg til at danse. Med en perfekt balance mellem varme fra chili og friskhed fra lime og koriander, er dette den bedste forret, du kan lave på få minutter. Prøv denne smagseksplosion og imponer dine gæster med minimal indsats!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rens og tør rejerne grundigt med køkkenrulle.
I en skål, bland limejuice, limeskal, finthakket chili, olivenolie, salt og peber.
Tilsæt rejerne til skålen og vend dem godt i marinaden. Lad dem marinere i køleskabet i mindst 15 minutter.
Opvarm en pande på medium-høj varme og tilsæt de marinerede rejer.
Steg rejerne i 3-4 minutter, eller indtil de er gennemstegte.
Pynt med frisk koriander og server straks.
Kommentarer
500 gram rejer? Det er jo en festmåltid! Jeg havde kun 300 gram sidste gang, og det var lige akkurat nok til mig selv. Men chili-lime kombinationen er bare så god, at jeg ikke kunne holde mig væk fra at spise mere!
Jeg prøvede at marinere rejerne i 15 minutter som anbefalet, men endte med at glemme dem i køleskabet i en time. Resultatet? De blev bare endnu bedre! Så hvis du har tid, lad dem marinere længere - det gør en stor forskel!
Jeg er ikke så vild med koriander, så jeg erstattede det med persille. Det blev også godt, men mangler lidt af den friske smag. Måske skal jeg prøve at være modig og give korianderen en chance næste gang!
Jeg havde aldrig brugt limeskal i en marinade før, men det giver virkelig en ekstra dimension til smagen. Min mand spurgte, om jeg havde været på en fancy kokkeskole - haha, nej, bare læst denne opskrift!
Jeg havde en lille udfordring med at finde den perfekte balance mellem chili og lime. Første gang blev det lidt for krydret, men anden gang havde jeg lært min lektion og skruede ned for chilin. Nu er det en fast favorit herhjemme!
De friske korianderblade gav lige det ekstra pift!
Chili-lime kombinationen passede perfekt til grillfesten
Disse rejer var perfekte til picnic i parken