spisekunst.dk

Forårsruller med oksekød - Opskrift på snack, hovedret, asiatisk

Forårsruller med oksekød

Tid

Portioner

4

Niveau

mellem

Knaldsprøde forårsruller: Oksekødets himmelske hylster! Disse forårsruller med oksekød er fyldt med en smagfuld blanding af hakket oksekød, kål og gulerødder, og de dybsteges til perfektion. Det er en nem og hurtig opskrift, der garanteret vil imponere dine gæster med sin sprøde tekstur og lækre smag!

Ingredienser

Hakket oksekød(gerne magert kød)
400 gram
Hvidkål(finthakket)
200 gram
2 stk
Hvidløg(finthakket)
2 fed
Løg(finthakket)
1 stk
2 spsk
Ingefær(revet)
1 tsk
Forårsrulledej(kan købes færdiglavet)
1 pakke
Olie(til dybstegning)
500 ml

Fremgangsmåde

1

Varm en pande op over medium varme og tilsæt lidt olie. Steg hakket oksekød, indtil det er brunet.

10 minmediumkødet er brunet og duftende
2

Tilsæt løg og hvidløg til panden og steg indtil løgene er bløde.

5 minmediumløgene er bløde og gennemsigtige
3

Tilsæt finthakket hvidkål og revne gulerødder. Rør rundt og steg i yderligere 5 minutter.

5 minmediumgrøntsagerne er bløde
4

Tilsæt sojasovs og ingefær. Bland godt og lad det simre i et par minutter.

3 minmediumalle ingredienser er godt blandet og duftende
5

Læg en skefuld fyld på hver forårsrulledej. Fold siderne ind, rul derefter dejen stramt op og forsegl kanterne med lidt vand.

15 minn/adejen er tæt rullet og lukket
6

Varm olie op i en gryde til 180 grader. Dybsteg forårsrullerne i små portioner, indtil de er sprøde og gyldenbrune.

5 min180forårsrullerne er gyldenbrune og sprøde
7

Tag forårsrullerne op og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Server varme med en dip efter eget valg.

2 minn/aforårsrullerne er drænet for olie og klar til servering

Kommentarer

Mads

Jeg prøvede at lave disse forårsruller til en fest, og de blev en kæmpe succes! Men jeg må indrømme, at jeg brugte lidt for meget olie, så køkkenet lignede en krigsskueplads bagefter. Hvis du ikke vil have en oliekatastrofe, så vær forsigtig med mængden!

★★★★
Lene

Hvidkål og gulerødder i forårsruller? Det lyder som en sundere version af de klassiske! Jeg lavede dem til børnene, og de spiste dem faktisk uden at klage. Det er et mirakel i sig selv!

★★★★★
Jens

Jeg elsker oksekød, så jeg var nødt til at prøve denne opskrift. Men jeg tilføjede lidt chili for at give dem en ekstra kick. Hvis du kan lide lidt varme, så prøv det! Forårsrullerne blev så gode, at jeg spiste dem alle sammen selv...

★★★★
Anne

Jeg havde aldrig brugt forårsrulledej før, og det var lidt af en udfordring at få dem til at holde sammen. Men med lidt tålmodighed og en masse vand til at forsegle dem, blev det til sidst til noget. De smagte fantastisk, men se ud som en katastrofe!

★★★★★
Peter

Jeg lavede disse forårsruller til en film-aften med vennerne. Vi havde en konkurrence om, hvem der kunne rulle de smukkeste ruller. Ingen af os vandt, men vi havde det sjovt, og rullerne smagte godt alligevel!

★★★★
Mette

Forårsruller med oksekød er perfekte til en hyggelig aften med venner og en god flaske vin.

★★★★★
Anders

Jeg synes der manglede lidt mere fyld i mine forårsruller med oksekød.

★★★★★
Louise

Disse forårsruller med oksekød er perfekte til madpakken - lækre og nemme at have med på farten.

★★★★