Rødbedesalat med valnøddeknas er en nem og hurtig opskrift, der giver en smagseksplosion med knasende valnødder. Den er perfekt til både hverdag og fest, og er klar på blot 40 minutter. Prøv denne bedste version af rødbedesalat med en lækker vinaigrette - på dansk!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog rødbederne i en gryde med vand i cirka 30-40 minutter, indtil de er møre.
Lad rødbederne køle af, og fjern derefter skindet. Skær dem i tern.
Skær æblet i små tern og hak rødløget fint.
Bland rødbeder, æble, rødløg og valnødder i en skål.
Pisk olivenolie og æblecidereddike sammen og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og bland godt.
Kommentarer
"Jeg elsker denne salat, men hver gang jeg koger rødbeder, ser mit køkken ud som en crime scene! Hvorfor skal de altid farve alt rødt? 😂"
"Æblet i små tern giver en god crunch, men jeg tilføjer altid lidt blåskimmelost for at give den ekstra smag. Prøv det, det er en game changer!"
"Jeg havde aldrig tænkt på at bruge valnødder i en rødbedesalat før, men det giver en dejlig knas. Min mand klagede dog over, at han fik valnøddeskaller mellem tænderne hele aftenen!"
"30-40 minutter til at koge rødbeder? Jeg har aldrig tålmodighed til det, så jeg bruger altid de færdigkogte fra supermarkedet. Meget nemmere og lige så godt!"
"Æblecidereddike giver en fin syrlighed, men jeg synes, at dressingen kan blive lidt for simpel. Jeg piffer den op med lidt honning og sennep, og så er den perfekt!"
"Den friske rosmarin gav en dejlig smag til salaten."
"Perfekt til madpakken med de sprøde valnødder."
"Salaten var en smagsoplevelse med de søde granatæblekerner."