Flammekueche er den nemme og hurtige opskrift, der giver dig en sprød og lækker oplevelse med crème fraîche, løg og bacon. Bag den i ovnen på blot 12 minutter og nyd den gyldne, boblende lækkerhed. Den er perfekt til travle dage, hvor du alligevel ønsker noget smagfuldt og tilfredsstillende på tallerkenen.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 250°C (eller så varmt som muligt).
Bland mel, vand og salt i en skål, og ælt til en glat dej.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en meget tynd cirkel eller firkant.
Fordel crème fraîche jævnt over dejen.
Fordel de tyndt skivede løg og bacon over crème fraîchen.
Bag i ovnen i 10-12 minutter, indtil bunden er sprød og gylden og fyldet er boblende.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave den her Tarte Flambée, men min dej blev alt for tynd og rev sig i stykker. Måske skal jeg bare købe færdig pizzadej næste gang! 😂
250°C? Min ovn kan kun op i 225°C, men det blev alligevel godt. Løgene og baconen blev perfekte. Skal prøve at få fat i en bedre ovn!
Jeg tilføjede lidt hvidløg til crème fraîchen, og det gav en ekstra smag. Min mand sagde, det var det bedste, han nogensinde har smagt. Måske skal jeg åbne en restaurant!
Hvorfor skal der altid være bacon i alt? Jeg prøvede med champignon i stedet, og det blev også godt. Vegetarisk Tarte Flambée er også en vinder!
Jeg havde ikke crème fraîche, så jeg brugte kærnemælk i stedet. Det blev lidt anderledes, men stadig godt. Næste gang skal jeg huske at handle ind!
Tarte Flambée Alsacienne er perfekt til en hyggelig aften med venner og rødvin.
Den sprøde bund og den cremede creme fraiche gør dette til en lækker snack til en film aften.
Jeg tilføjede lidt tynde skiver af løg for ekstra smag - det var en sand smagsoplevelse!