Gyros med Pommes Frites: Den Hurtige Løsning! Denne nemme og hurtige opskrift på gyros inkluderer en sjov twist med pommes frites, som gør den til en perfekt løsning for travle dage. Prøv denne lækre ret, der er klar på bare 12 minutter!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Marinér kødet med olivenolie, salt og peber, og lad det trække i 15 minutter.
Grill kødet på en varm pande eller grill i cirka 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
Varm pitabrødene kort på grillen eller i en brødrister.
Samle gyros ved at fylde pitabrødene med grillet kød, tzatziki, tomater, løg og pomfritter.
Kommentarer
500 gram kød til 2 pitabrød? Det er som at gå på en buffet med en teske! Jeg ender altid med at lave ekstra pitabrød, så der bliver noget til alle.
Jeg prøvede at marinere kødet i 15 minutter, men min mand havde glemt at tænde for grillen, så det blev til en time. Smagen var fantastisk, men kødet var lidt tørt. Måske skulle jeg have tjekket først!
Pomfritter i gyros? Det er som at putte chokolade på en pizza - det virker ikke rigtigt, men det smager fandenivoldsk godt! Jeg bruger altid ekstra meget tzatziki for at dække over det.
Jeg havde aldrig prøvet at varme pitabrød i en brødrister før, og det blev en lille katastrofe. Brødet blev så hårdt, at jeg kunne bruge det som frisbee. Næste gang prøver jeg med grillen!
Jeg laver altid gyros med kylling, fordi svinekød gør mig altid lidt nervøs. Man ved aldrig, om det er gennemstegt nok. Men med kylling føler jeg mig som en mesterkok!
Gyros med frisk tomat og løg smager helt fantastisk!
Gyros er perfekt til en hyggelig picnic i parken med vennerne.
Jeg savnede lidt tzatziki til min gyros.