Karrykyllingens hemmelige våben: Druer! Denne nemme og hurtige opskrift på mild hønsesalat med et twist af karry og søde grønne druer vil få dine smagsløg til at danse. Perfekt til at servere på brød eller som et lækkert tilbehør!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog kyllingebrystet i letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, indtil det er gennemkogt. Lad det køle af og riv det i mindre stykker.
I en skål, bland mayonnaise med karrypulver, salt og peber.
Tilsæt den revne kylling, finthakket selleri og halverede druer til mayonnaiseblandingen. Rør godt rundt, så alle ingredienserne er jævnt fordelt.
Dæk skålen til og stil den i køleskabet i mindst 30 minutter, så smagene kan blande sig.
Server hønsesalaten kold på friskbagt brød eller som tilbehør til frokost.
Kommentarer
Jeg prøvede denne opskrift i går, og min mand spurgte, om jeg havde glemt at tilføje kyllingen! Måske fordi jeg blev lidt for ivrig med mayonnaisen... Men smagen var god, og druerne gav en fin friskhed!
Karrypulver i hønsesalat? Det lyder som en eksplosion af smag! Jeg tilføjede lidt ekstra, og nu smager det som en indisk fest. Perfekt til at imponere svigermor!
Jeg lavede denne til en frokost med veninder, og vi blev alle enige om, at sellerien gav en god crunch. Men næste gang skal jeg nok bruge lidt mindre mayonnaise - det blev lidt for cremet!
Jeg havde aldrig tænkt på at bruge grønne druer i hønsesalat før. Det gav en sød kontrast til kyllingen. Min kone syntes, det var så lækkert, at hun spiste det hele og lod mig gå sulten!
Jeg glemte at køle kyllingen ned, før jeg rev den, så det blev lidt af en varm affære. Men efter en time i køleskabet var det perfekt. En god lærestreg!
Den milde hønsesalat med sprøde æbler var perfekt til picnicen i parken.
Mums, det var lækkert med den cremede hønsesalat med syltede druer til frokost!
Hønsesalaten med knasende valnødder var et hit til brunchen i weekenden.