15-minutters ramen: Det bliver ikke nemmere! Denne opskrift på ramen suppe er så nem og hurtig, at du næsten kan lave den med bind for øjnene. Den er perfekt til travle dage, hvor du alligevel ønsker at nyde en smagfuld skål med nudler, grøntsager og svinekød.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forbered kyllingebouillon ved at bringe den i kog i en stor gryde.
Tilsæt skiver af gulerødder til bouillonen og lad dem simre, indtil de er møre.
Kog ramen nudler efter anvisning på pakken og dræn dem.
Tilsæt spinat til gryden og lad den simre, indtil den er faldet sammen.
Anret nudler i skåle og hæld den varme bouillon med grøntsager over.
Top med skiver af svinekam, halve æg, forårsløg, sojasovs og sesamolie.
Kommentarer
Æg i ramen er altid en vinder! Jeg plejer at koge mine æg så de er lidt bløde i midten - det giver en ekstra god smag. Men 200 gram svinekam? Det lyder som en festmiddag!
Jeg prøvede denne opskrift i går, og spinaten blev lidt for meget for mine børn. De kaldte det 'grøn suppe' og nægtede at spise det. Men ellers var det super lækkert!
Hvorfor skal man bruge en liter kyllingebouillon? Jeg havde kun en halv liter og tilføjede lidt vand - det blev også godt. Men måske lidt mindre intens i smagen.
Jeg elsker ramen, men jeg savner lidt mere krydderi i denne opskrift. Måske en smule chiliolie eller noget ingefær? Ellers er det en nem og lækker opskrift!
Jeg lavede denne suppe til en sen aftenmad, og det var så nemt og hurtigt. Men jeg havde ikke forårsløg, så jeg brugte løg i stedet. Det fungerede fint, men det er ikke helt det samme.
Ramen suppe med kylling er min yndlings!
Den perfekte comfort food - ramen suppe med svinekød og æg!
Ramen suppe med tofu er et godt vegetarisk alternativ.