spisekunst.dk

Ramen suppe - Opskrift på suppe, hovedret

Ramen suppe

Tid

Portioner

2

Niveau

nem

15-minutters ramen: Det bliver ikke nemmere! Denne opskrift på ramen suppe er så nem og hurtig, at du næsten kan lave den med bind for øjnene. Den er perfekt til travle dage, hvor du alligevel ønsker at nyde en smagfuld skål med nudler, grøntsager og svinekød.

Ingredienser

Kyllingebouillon(helst hjemmelavet for bedre smag)
1 liter
Ramen nudler(friske eller tørrede efter præference)
200 gram
Gulerødder(skåret i tynde skiver)
2 stk
Spinat(frisk)
100 gram
Svinekam(kogt og skåret i tynde skiver)
200 gram
Æg(hårdkogte og skåret i halve)
2 stk
Forårsløg(skåret i tynde skiver)
2 stk
Sojasovs(kan justeres efter smag)
1 spsk
Sesamolie(til smag)
1 tsk

Fremgangsmåde

1

Forbered kyllingebouillon ved at bringe den i kog i en stor gryde.

5 minhøjBouillonen skal dampe og småkoge let
2

Tilsæt skiver af gulerødder til bouillonen og lad dem simre, indtil de er møre.

5 minmiddelGulerødderne skal være bløde, men stadig have lidt bid
3

Kog ramen nudler efter anvisning på pakken og dræn dem.

5 minhøjNudlerne skal være bløde og gennemkogte
4

Tilsæt spinat til gryden og lad den simre, indtil den er faldet sammen.

2 minlavSpinaten skal være mør og falde sammen
5

Anret nudler i skåle og hæld den varme bouillon med grøntsager over.

2 minNudlerne skal være gennemvædet af bouillon
6

Top med skiver af svinekam, halve æg, forårsløg, sojasovs og sesamolie.

2 minToppingen skal være jævnt fordelt og æggene skal være synlige på toppen

Kommentarer

Mads

Æg i ramen er altid en vinder! Jeg plejer at koge mine æg så de er lidt bløde i midten - det giver en ekstra god smag. Men 200 gram svinekam? Det lyder som en festmiddag!

★★★★
Lene

Jeg prøvede denne opskrift i går, og spinaten blev lidt for meget for mine børn. De kaldte det 'grøn suppe' og nægtede at spise det. Men ellers var det super lækkert!

★★★★★
Jens

Hvorfor skal man bruge en liter kyllingebouillon? Jeg havde kun en halv liter og tilføjede lidt vand - det blev også godt. Men måske lidt mindre intens i smagen.

★★★★
Sofie

Jeg elsker ramen, men jeg savner lidt mere krydderi i denne opskrift. Måske en smule chiliolie eller noget ingefær? Ellers er det en nem og lækker opskrift!

★★★★
Peter

Jeg lavede denne suppe til en sen aftenmad, og det var så nemt og hurtigt. Men jeg havde ikke forårsløg, så jeg brugte løg i stedet. Det fungerede fint, men det er ikke helt det samme.

★★★★
Mette

Ramen suppe med kylling er min yndlings!

★★★★★
Thomas

Den perfekte comfort food - ramen suppe med svinekød og æg!

★★★★★
Louise

Ramen suppe med tofu er et godt vegetarisk alternativ.

★★★★