Flyvende Jacob er en nem og hurtig opskrift, der overrasker med bananer i ovnen sammen med kylling og ris. Denne sjove twist giver en unik smagskombination, der både er lækker og let at tilberede. Prøv den bedste version af denne ret på dansk!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog risene i henhold til pakkens anvisninger.
Steg baconternene i en pande, indtil de er sprøde. Læg dem til side.
Steg kyllingestrimlerne i samme pande, indtil de er gennemstegte.
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
Fordel de kogte ris i et smurt ovnfast fad. Læg kyllingestrimlerne ovenpå, efterfulgt af bananskiverne.
Bland ketchup, piskefløde og karrypulver i en skål, og hæld blandingen over ingredienserne i fadet.
Drys de stegte bacontern og peanuts over retten.
Bag retten i ovnen i 20 minutter, indtil den er boblende og gylden på toppen.
Kommentarer
Flyvende Jacob er en klassiker! Jeg elsker at tilføje lidt ekstra karrypulver for at give det mere sprød. Men bananer i en kyllingeret? Det er stadig lidt mærkeligt for mig!
Prøvede at lave den her til min kæreste, og hun blev helt vild med det! Men jeg må indrømme, at jeg brændte baconen lidt for meget. Næste gang skal jeg holde bedre øje med den pande!
Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg ville ende med at servere en ret med bananer og kylling til mine børn, men de elskede det! De spurgte endda om, vi kunne få det igen næste weekend. En succes!
Jeg synes, det er lidt for meget piskefløde i den her opskrift. Det bliver lidt for cremet til min smag. Men ellers en god og nem ret at lave på en travl aften.
Jeg havde aldrig hørt om Flyvende Jacob, før min svigermor lavede det til os. Det var en overraskelse, men på en god måde! Jeg måtte bare lige vænne mig til smagen af peanuts og bacon sammen.
Flyvende Jacob er perfekt til madpakken med sin lækre blanding af kylling, bacon og ris.
Dette måltid passede godt til vores skovtur med vennerne - fyldigt og smagfuldt.
Jeg tilsatte lidt ekstra chili for at give Flyvende Jacob lidt ekstra kick - det var lækkert!