Kaffesvip: Svinekam med et anis-twist! er en opskrift, der giver din svinekam en unik smag med kaffe og stjerneanis. Nem og hurtig at tilberede, vil denne ret imponere dine gæster med sin spændende smagsblanding.
Ingredienser
Fremgangsmåde
I en skål blandes kaffe, stjerneanis, soja sauce, honning, salt og peber til en marinade.
Læg svinekammen i en stor frysepose og hæld marinaden over. Sørg for at svinekammen er helt dækket.
Lad svinekammen marinere i køleskabet i mindst 4 timer eller natten over for en mere intens smag.
Forvarm ovnen til 180°C. Læg svinekammen i et ovnfast fad og hæld lidt af marinaden over.
Steg svinekammen i ovnen i ca. 1 time, eller indtil kernetemperaturen når 65°C.
Lad svinekammen hvile i 10 minutter før udskæring.
Kommentarer
"Kaffe i marinaden? Det lyder som noget, min svigermor ville finde på! Men det blev faktisk rigtig godt. Svinekammen blev saftig og smagfuld. Jeg havde den i ovnen i en time, og den var perfekt. Anbefales!"
"Jeg prøvede den her opskrift, og stjerneanisen gav en skøn duft i køkkenet. Min kæreste troede, jeg havde åbnet en parfumebutik! Men smagen var top, og svinekammen blev supermør. Jeg havde den i ovnen i 55 minutter, og det var lige akkurat."
"Jeg havde aldrig tænkt på at bruge kaffe til at marinere kød, men det fungerede overraskende godt. Jeg havde dog ikke stjerneanis, så jeg brugte lidt kanel i stedet. Det blev også godt, men jeg tror, jeg skal prøve med stjerneanis næste gang."
"Jeg lavede den her til en middag med venner, og de blev helt vilde med smagen. En af dem spurgte, om jeg havde brugt en hemmelig ingrediens - og ja, det var kaffen! Svinekammen blev saftig og lækker. Jeg havde den i ovnen i en time, og den var perfekt."
"Jeg prøvede den her opskrift, og det blev en katastrofe! Jeg glemte at tænde ovnen, så svinekammen blev liggende i køleskabet i to dage. Da jeg endelig fik den stegt, var den tør som ørkenen. Men opskriften virker nok, hvis man husker at tænde ovnen!"
"Den søde anis smag passer perfekt til den saftige svinekam"
"Kaffemarineret svinekam - en spændende kombination, som jeg ikke havde prøvet før"
"Perfekt til en hyggelig søndagsmiddag med familien"