Kartoffelvaffelmagi er den nemme og hurtige opskrift, der forvandler dine kartofler til sprøde vafler med en cremet gedeost-topping. Med en drizzle honning og friske urter får du en smagseksplosion, der er både enkel og imponerende. Prøv denne danske opskrift med et twist og vaffeljern i dag!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Riv kartoflerne fint og pres overskydende væske ud.
Bland revne kartofler med mel, æg, salt og peber i en skål.
Forvarm vaffeljernet og smør det med smør.
Hæld en passende mængde dej i vaffeljernet og bag, indtil vaflerne er gyldne og sprøde.
Server vaflerne varme med en skive gedeost, en drizzle honning og et drys friske urter.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse kartoffelvaffler til morgenmad, og min mand troede, det var en slags eksperimentel pandekage! Men da han smagte dem med gedeosten og honningen, var han solgt. Super lækkert og nemt at lave!
Jeg havde aldrig tænkt på at bruge kartofler i vaffeljernet før, men det fungerer faktisk! Jeg tilføjede lidt ekstra peber for at give dem en lille ekstra kick. Perfekt til en lørdag brunch!
Jeg havde ikke friske urter, så jeg brugte tørrede i stedet. Det blev også godt, men friske urter giver nok en bedre smag. En sjov oplevelse at lave vafler af kartofler!
Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det, men kartoffelvaffler med gedeost er min nye favorit! Jeg spillede lidt med smagen og tilføjede lidt bacon - det blev en hit hos børnene!
Jeg havde ikke smør til at smøre vaffeljernet, så jeg brugte olien fra gedeosten i stedet. Det fungerede fint, men jeg savnede lidt af smør-smagen. Alligevel en god oplevelse!
Kartoffelvaffel med gedeost er perfekt til en hyggelig brunch
Jeg tilføjede lidt friske urter for ekstra smag
Disse kartoffelvafler med gedeost var et hit til picnicen i parken