Svampefest på tallerkenen: Den nemmeste pastaret, du nogensinde har lavet! Dette er en hurtig og simpel dansk opskrift, hvor al dente pasta møder en cremet svampesauce med friske champignon, løg og hvidløg. Den er perfekt til en travl aften, hvor du alligevel vil nyde en lækker og nem pastaret med et lille twist af friske urter.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog pastaen al dente i en stor gryde med letsaltet vand ifølge pakkens anvisninger.
Opvarm olien i en stor pande over medium varme. Tilsæt løg og hvidløg, og steg indtil de er bløde.
Tilsæt de skivede champignon til panden og steg indtil de er gyldne og bløde.
Hæld fløden i panden og tilsæt timian. Lad det simre i et par minutter, indtil saucen er let tyknet.
Smag til med salt og peber. Vend den kogte pasta i saucen, og rør godt rundt, så pastaen er dækket.
Server straks, pyntet med frisk persille.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand spurgte, om jeg havde brugt hele skoven til at lave svampesaucen! Men alvorligt, den var super lækker og nem at lave. Jeg tilføjede lidt ekstra timian, fordi jeg elsker den smag.
Hvis du vil have en rigtig cremet svampesauce, så tag lige og dobbeltcheck, at du har fløden i køleskabet. Jeg glemte den en gang og endte med at bruge mælk - det blev ikke helt det samme, haha!
Jeg lavede denne ret til en dateaften, og det var en succes! Den friske persille som pynt gav det hele et lille ekstra touch. Jeg tror, jeg har fundet min nye go-to opskrift.
Jeg er ikke så vild med champignon, men jeg prøvede alligevel denne opskrift. Jeg må indrømme, at med fløden og krydderierne blev det faktisk ret godt. Måske skal jeg give svampe en chance alligevel!
Hurtig og nem opskrift, perfekt til hverdagen. Jeg havde ikke frisk persille, så jeg brugte lidt tørret i stedet. Det fungerede fint, men frisk er nok bedst. Jeg giver den en solid fire'er.
Den perfekte ret til en hyggelig aften derhjemme
De friske svampe gav retten en skøn smag
Nem og lækker ret til en travl hverdag