Kokos-blomkålspandekager er en nem og hurtig opskrift, der forvandler blomkål til en festlig pandekage med en eksotisk kokostwist. Prøv denne lækre ret, der steges gyldenbrun og serveres med yoghurt og friske urter - en smagseksplosion på tallerkenen!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rens blomkålen og del den i mindre buketter. Kom dem i en blender og blend indtil de er fint hakket.
Bland blomkål, kokosmel, æg, gurkemeje, spidskommen og salt i en stor skål. Rør godt indtil massen er jævn.
Varm olivenolie op på en pande ved middel varme. Kom en skefuld dej på panden og flad den ud til en lille pandekage.
Steg pandekagerne i ca. 3-4 minutter på hver side, eller indtil de er gyldenbrune. Gentag med resten af dejen.
Server de varme kokospandekager med yoghurt og friske urter på toppen.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse pandekager, men min blender eksploderede næsten af blomkålen! Måske skal man bruge en ninja-blender til det her. Smagen var dog fantastisk, og yoghurt og urter på toppen var en god idé!
Kokosmel? Hvor fanden køber man det? Jeg endte med at bruge alm. mel, og det blev da også godt. Men måske skulle jeg have brugt lidt mindre, for pandekagerne blev lidt for kompakte.
Jeg lavede disse til en frokost med veninder, og de blev helt vilde med dem! Gurkemejen og spidskommen giver en så god smag. Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt chili for at give dem en ekstra kick!
Jeg havde aldrig troet, at blomkål og kokos kunne gå så godt sammen. Min kone sagde, at det smagte som en eksotisk ferie på en pandekage. Vi skal helt sikkert lave dem igen!
Jeg havde ikke nok blomkål, så jeg brugte også lidt broccoli. Det blev da også godt, men måske lidt for grønt. Næste gang skal jeg holde mig til opskriften!
Disse pandekager er så luftige og lækre med kokosmel i
De var perfekte til brunch med vennerne
Mine børn elskede dem som en sund snack