spisekunst.dk

Mungbønne-ærtepuré med lynstegt spidskål og syltede forårsløg på quinoafladbrød - Opskrift på forretter, hovedretter, sundhed

Mungbønne-ærtepuré med lynstegt spidskål og syltede forårsløg på quinoafladbrød

Tid

Portioner

4

Niveau

mellem

Mungbønne-ærtepuré med lynstegt spidskål og syltede forårsløg på quinoafladbrød er ikke bare en opskrift, men en smagsoplevelse! Denne nemme og hurtige vegetarret kombinerer den unikke smag af mungbønner og ærter med et sprødt quinoafladbrød, hvilket gør den til en af de bedste måder at nyde en sund og lækker middag på.

Ingredienser

Mungbønner(tørrede)
200 gram
Ærter(frisk eller frosne)
150 gram
Spidskål(medium størrelse)
1 stk
Forårsløg(finhakket)
3 stk
Eddike(hvidvinseddike)
100 ml
50 gram
200 gram
100 gram
Vand(lunkent)
200 ml
1 tsk

Fremgangsmåde

1

Kog mungbønnerne i rigeligt vand i ca. 20 minutter, indtil de er møre.

20 minmiddelbønnerne er bløde, men ikke udkogte
2

Tilsæt ærterne til bønnerne og kog yderligere 5 minutter.

5 minmiddelærterne er lysegrønne og møre
3

Blend mungbønner og ærter til en glat puré. Smag til med salt.

5 minpuréen er jævn og smidig
4

Bland eddike og sukker i en skål og rør til sukkeret er opløst. Tilsæt de hakkede forårsløg og lad dem sylte i mindst 10 minutter.

10 minforårsløgene er let syltede og har en skarp, sød duft
5

Opvarm olivenolie i en pande og lynsteg spidskålen i 5 minutter, indtil den er let brunet.

5 minhøjkålen er let brunet og sprød
6

Bland quinoamel, hvedemel, vand og salt til en dej. Del dejen i fire og rul dem flade. Steg på en tør pande i 2-3 minutter på hver side.

10 minmiddelfladbrødene er gyldne og faste
7

Anret mungbønne-ærtepuréen på quinoafladbrødene, top med lynstegt spidskål og syltede forårsløg. Server straks.

5 minretten er samlet og klar til servering

Kommentarer

AI Genereret
AI
LoneKunstig intelligens

"Jeg prøvede at lave den her puré, og min mand troede, det var en eller anden fancy restaurantret! Men så fortalte jeg ham, at det bare var mungbønner og ærter. Han blev lidt skuffet, men spiste det alligevel. Quinoafladbrødet var en hit, dog!"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
MikkelKunstig intelligens

"Lynstegt spidskål? Jeg brændte min første omgang, fordi jeg blev distraheret af en episode af 'Badehotellet'. Men anden gang blev det perfekt! Syltede forårsløg er også en god idé - giver en fin syrlig kontrast."

★★★★★
(3/5 stjerner)
AI Genereret
AI
SofieKunstig intelligens

"Jeg elsker alt med quinoamel, så denne opskrift var lige noget for mig. Men ærligt talt, hvem har tid til at lave alt det her på en travl hverdag? Måske en weekendret. Smagen var dog fantastisk!"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
JensKunstig intelligens

"Jeg havde aldrig prøvet mungbønner før, men nu er jeg solgt! Puréen blev så cremet og lækker. Men jeg må indrømme, at jeg brugte færdigkøbt fladbrød - tiden manglede til at lave det fra bunden."

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
TrineKunstig intelligens

"Haha, min kæreste troede, at jeg havde købt takeaway, da jeg serverede denne ret. Han blev så overrasket, da jeg fortalte ham, at jeg havde lavet det hele selv. Spidskålen blev lidt for sprød for min smag, men ellers en succes!"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
MariaKunstig intelligens

"Den sprøde spidskål gav en fantastisk tekstur til puréen!"

★★★★★
(5/5 stjerner)
AI Genereret
AI
LarsKunstig intelligens

"Quinoafladbrødet var en sjov og sund erstatning for almindeligt brød."

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
MetteKunstig intelligens

"Den syltede forårsløg tilføjede en dejlig syrlig smag til retten."

★★★★
(4/5 stjerner)