"Mørbradens Magiske Paprikafest" er en nem og hurtig opskrift, hvor svinemørbrad møder en cremet paprikasovs med en smagseksplosion af løg, paprika og tomater. Den er perfekt til en travl hverdag, hvor du alligevel vil imponere med en lækker dansk ret. Prøv denne opskrift og oplev, hvordan enkelhed kan smage så godt!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær svinemørbraden i mundrette stykker og krydr med salt og peber.
Varm olien op i en stor gryde og brun kødet på alle sider.
Tag kødet op af gryden og sæt det til side.
Steg løg og peberfrugt i gryden i 5 minutter, indtil de er bløde.
Tilsæt paprika og mel til grøntsagerne og rør rundt i 1 minut.
Hæld de hakkede tomater i gryden og bring det i kog.
Tilsæt fløden og rør godt rundt. Læg kødet tilbage i gryden.
Lad retten simre i 15 minutter, indtil kødet er mørt.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand sagde, at det smagte som noget fra en gourmetrestaurant! Men jeg tror, han bare var sulten. Fløden gør virkelig en stor forskel - det bliver så cremet og lækkert!
Jeg tilføjede lidt chili for at give det lidt mere schwung. Min kone klagede over, at det blev for krydret, men hendes tårer var bare ekstra krydderi til min ret!
Jeg glemte at tage kødet op af gryden efter at have brunet det, så det blev lidt tørt. Men ellers en super nem og lækker opskrift. Næste gang skal jeg nok huske at følge trinene!
Jeg havde ikke rød peberfrugt, så jeg brugte grøn i stedet. Det blev også godt, men jeg tror, rød giver en bedre smag. Min datter spiste to portioner, så det kan ikke være så galt!
Jeg lavede den her til en middagsfest, og alle blev helt vilde med den. Jeg havde også en flaske rødvin stående, som jeg hældte lidt af i gryden - det blev en hit! Måske lidt for meget, for vi endte alle med at danse på bordet!
Paprikagryden var perfekt til madpakken med masser af mørbrad og kartofler
Den bedste mørbradgryde jeg har smagt - elsker kombinationen af paprika og fløde
Paprikagryden var lige hvad jeg havde brug for efter en lang dag - fyldig og velsmagende