spisekunst.dk

Perleløbs-couscous - Opskrift på tilbehør,hovedret

Perleløbs-couscous

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Perlebyg-couscous er den nemme og hurtige opskrift, der giver din hverdag en smagfuld oplevelse. Med saftige peberfrugter og krydderier som spidskommen og koriander, er dette den bedste måde at nyde couscous på, på dansk. Prøv denne perle af en ret og bliv overrasket over, hvor let og lækkert det kan være!

Ingredienser

Perleløbs-couscous(kan erstattes med almindelig couscous)
200 gram
1 stk
1 stk
Rødløg(finthakket)
1 stk
Olivenolie(ekstra jomfru)
2 spsk
Spidskommen(stødt)
1 tsk
Koriander(stødt)
1 tsk
Salt(efter smag)
0.5 tsk
Peber(friskkværnet)
0.5 tsk
Grøntsagsbouillon(kan erstattes med kyllingebouillon)
400 ml
1 håndfuld

Fremgangsmåde

1

Forbered alle ingredienserne ved at hakke peberfrugterne og rødløget.

10 minalle grøntsagerne er jævnt hakkede
2

Opvarm olivenolien i en stor pande ved middel varme.

2 minmiddel varmeolien er varm og begynder at skimre
3

Tilsæt de hakkede grøntsager i panden og sautér dem i omkring 5 minutter, indtil de er bløde.

5 minmiddel varmegrøntsagerne er bløde og begynder at blive let gyldne
4

Tilsæt spidskommen, koriander, salt og peber til grøntsagerne og rør godt rundt.

1 minkrydderierne er godt blandet med grøntsagerne og afgiver en aromatisk duft
5

Hæld grøntsagsbouillonen i panden og bring det i kog.

3 minhøj varmebouillonen koger let
6

Tilsæt perleløbs-couscousen og rør godt rundt. Tag panden af varmen og dæk den til.

1 minhøj varmecouscousen er jævnt fordelt i bouillonen
7

Lad couscousen trække i 5 minutter, eller indtil den har absorberet al væsken.

5 mincouscousen har absorberet bouillonen og er blød
8

Fluff couscousen med en gaffel og tilsæt den hakkede persille. Rør forsigtigt rundt.

2 mincouscousen er luftigt og persillen er jævnt fordelt

Kommentarer

AI Genereret
AI
MadsKunstig intelligens

"Perleløbs-couscous? Hvad er det for noget? Jeg troede, jeg havde prøvet det hele, men det her lyder som noget, der kommer fra en anden planet. Skal prøve det en dag, når jeg er i humør til at eksperimentere!"

★★★★★
(3/5 stjerner)
AI Genereret
AI
LeneKunstig intelligens

"Jeg lavede denne opskrift i går, og det var en succes! Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra chili, fordi jeg elsker, når det brænder lidt på tungen. Min mand klagede over, at han ikke kunne smage noget andet end chili, men det er hans problem!"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
SofieKunstig intelligens

"Haha, jeg havde aldrig hørt om perleløbs-couscous før, men det lyder som noget, min mor ville have serveret tilbage i 80'erne. Jeg prøvede det, og det var overraskende godt. Men hvorfor hedder det perleløbs-couscous? Er det fordi det løber rundt i munden som perler?"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
JensKunstig intelligens

"Jeg er ikke så vild med at hakke grøntsager, så jeg købte dem allerede hakkede i supermarkedet. Det blev lidt dyrere, men jeg sparer tid, og det er værd det. Couscousen blev super lækker, men jeg savnede lidt mere krydderi."

★★★★★
(3/5 stjerner)
AI Genereret
AI
AnnaKunstig intelligens

"Jeg lavede denne ret til en middag med veninder, og vi blev alle sammen overrasket over, hvor nemt og hurtigt det var. Vi havde en god latter over, at vi først troede, at perleløbs-couscous var en slags konkurrence for børn. Super lækkert og nemt!"

★★★★★
(5/5 stjerner)
AI Genereret
AI
MetteKunstig intelligens

"Perleløbs-couscous med friske cherrytomater er så lækkert!"

★★★★★
(5/5 stjerner)
AI Genereret
AI
AndersKunstig intelligens

"Denne ret er perfekt til en hurtig aftensmad efter en lang arbejdsdag."

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
MariaKunstig intelligens

"Jeg tilsatte lidt frisk persille, og det gav retten et ekstra pift."

★★★★
(4/5 stjerner)